Tα αντι-Χριστούγεννα των Σατανιστών με όργια και ανθρωποθυσίες Ανάποδοι σταυροί, σύμβολα της πεντάλφας, αυτοσχέδιοι βωμοί, αντιχριστιανικά μηνύματα. Οι πρόσφατες βεβηλώσεις ναών ανά την Ελλάδα, η προχθεσινή αποφυλάκιση του «αρχισατανιστή» της Παλλήνης Ασημάκη Κατσούλα και οι εορτασμοί του χειμερινού ηλιοστασίου επαναφέρουν στην επικαιρότητα το θέμα του σατανισμού.

“Το φαινόμενο στην Ελλάδα δεν είναι τόσο οξύ όσο στο εξωτερικό. Συνήθως, λένε όσοι γνωρίζουν, περιορίζεται σε παγανιστικές τελετές, μυήσεις νέων μελών και θυσίες ζώων υπό το φως του φεγγαριού. Σημάδια, όπως μισοσβησμένες φωτιές, λιωμένα κεριά και πεντάλφες, εντοπίζονται τις περισσότερες φορές σε φορτισμένα ενεργειακά σημεία, όπως το Σούνιο, τα βράχια της Φρεαττύδας και η παραλία της Γλυφάδας. Αλλά και στην περιφέρεια έχουν γίνει τελετές, όπως σε Πάτρα, Κοζάνη και Ξάνθη” δήλωσε στην «Espresso» ο καθηγητής Θεολογίας, μέλος της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και σύμβουλος επί των αιρέσεων σε τρεις ιερές μητροπόλεις, Λάμπρος Σκόντζος.

Πως γιορτάζουν τα αντι-Χριστούγεννα Τα τελετουργικά στις σατανιστικές τελετές είναι πολλά, με κυριότερα την αντιστροφή των χριστιανικών, με σκοπό τη γελοιοποίησή τους. Ειδικά τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων οι σατανιστές έχουν τις δικές τους «γιορτές». Είναι τα αντι-Χριστούγεννά τους και από τις 22 Δεκεμβρίου και μετά γίνονται πάρτι με σεξουαλικά όργια και ανθρωποθυσίες. Για μια τελετή χρειάζονται βωμός, πεντάλφα αντεστραμμένη, φιγούρες της Καμπάλα, μερικά μαύρα κεριά και ένα άσπρο, που αντιπροσωπεύουν το φως του Lucifer και τις φλόγες της αβύσσου. Η «σατανική κοινωνία» είναι η βλάσφημη απεικόνιση της θείας ευχαριστίας με τη χρήση αλκοόλ, ενώ στη «δέηση» αναφέρονται τα 77 ονόματα του Σατανά. Προσοχή στα παιδιά Ο καθηγητής Λάμπρος Σκόντζος τονίζει ότι χρειάζεται μεγάλος αγώνας αρχικά από τους γονείς: «Δυστυχώς, σήμερα λόγω της κρίσης και των επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι γονείς δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους. Πρέπει να υπάρξει από το σπίτι μια κατήχηση, να τους πουν ποιο είναι το καλό και το κακό. Να τους μιλήσουν για την πίστη μας, την Ορθοδοξία μας, τον Χριστό μας. Να δουν τα σημάδια. Το φέρσιμο, την ψυχολογία τους, τι μουσική ακούν, τι αφίσες κολλούν στο δωμάτιο, τι παρακολουθούν στο ίντερνετ.

Οχι να γίνουν χωροφύλακες, αλλά διακριτικά, γιατί οι παγίδες είναι σε κάθε βήμα. Αλλά και στο σχολείο οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι κατηχητές, να μην αρκούνται σε ηθικολογίες αλλά να μπουν στην ουσία του προβλήματος».

Το… εορτολόγιο ■ 22 Δεκεμβρίου: Χειμερινό ηλιοστάσιο. Σεξουαλικά όργια και παρωδία της θείας κοινωνίας. ■ 24 Δεκεμβρίου: Βεβηλώνεται η γέννηση του Θεανθρώπου με ανθρωποθυσία. Το θύμα, κορίτσι 16 ετών, παριστάνει την Παρθένο Μαρία και διαπράττει σεξουαλικά όργια. Γιορτή προς τιμή των μεγάλων δαιμόνων. ■ 7 Ιανουαρίου: Σημαντική μέρα, γι’ αυτό προβλέπεται ανθρωποθυσία. Το θύμα πρέπει να είναι αγόρι 12-13 ετών. ■ 17 Ιανουαρίου: Η νύχτα είναι αφιερωμένη στις σαρκικές απολαύσεις. Κυρίαρχα στοιχεία η ομαδική συνουσία και οι βιασμοί. ■ 25 Φεβρουαρίου: Το τελετουργικό προβλέπει παρωδία της θείας κοινωνίας, με αίμα ζώου.

■ 1η Μαρτίου: Η νύχτα είναι αφιερωμένη στους δαίμονες, με παρωδία της θείας κοινωνίας. ■ 20 Μαρτίου: Τη νύχτα γίνονται σεξουαλικά όργια προς τιμήν της εαρινής ισημερίας. ■ 20-26 Απριλίου: Οριστικοποιείται ανάλογα με το πότε έχει πανσέληνο η ημέρα για απαγγελία, ανάποδα,διάφορων προσευχών. ■ 26 Απριλίου – 1η Μαΐου: Γιορτή της «μεγάλης κλιμάκωσης» με όργια. Το θύμα πρέπει να είναι έως 25 ετών, θηλυκού γένους. ■ 21 Ιουνίου: Θερινό ηλιοστάσιο Σεξουαλικά όργια. ■ 1η Ιουλίου: Γλέντι προς τιμήν των δαιμόνων με σπέρμα και αίμα. ■ 3 Αυγούστου: Η νύχτα είναι αφιερωμένη στον Σατανά. Τοτελετουργικό προβλέπει σεξουαλικά όργια και ζωοθυσίες έως το ξημέρωμα. ■ 7 Σεπτεμβρίου: Τη νύχτα οι «νεοφώτιστοι» (που πίνουν αίμα) υπογράφουν το συμβόλαιο με τον Σατανά.

■ 20 Σεπτεμβρίου: Γιορτή προς τιμήν του Μεσονύκτιου Τάγματος. ■ 22 Σεπτεμβρίου: Φθινοπωρινή ισημερία. Ομαδικά όργια. ■ 29 Οκτωβρίου: Η νύχτα είναι αφιερωμένη σε σεξουαλικά όργια, με βεβήλωση ιερών αντικειμένων, που έχουν κλαπεί από ορθόδοξη εκκλησία. ■ 1η Νοεμβρίου: Επίκληση δαιμόνων. ■ 4 Νοεμβρίου: Σεξουαλικό γλέντι προς τιμήν του αρχαίου δαίμονα.

 

αποστολέας; Φώτιος Μπάδας

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.