Ο Άγιος Νεκτάριος είναι γιατρός και γιατρεύει τις αρρώστιες.

Αυτό το γράμμα γράφτηκε στις 3/10/1995 και πρέπει να κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο Άγιος Νεκτάριος θα σε ανταμείψει σε 45 ημέρες. Πολλοί που το έγραψαν ανταμειφθηκαν. Νεκτάριε πιστεύω σε σένα. Υγεία χαρά και ευτυχία δώσε μου.

Αυτό το χαρτί έχει σταλεί σε σενα για καλή τύχη. Το γνήσιο αντίγραφο είναι στην Αγγλία. Έχει Δώσει το γύρο του κόσμου 9 φορές. Τώρα η τύχη έχει σταλεί σε σένα. Θα πάρεις καλή τύχη μέσα σε 4 μέρες που θα λάβεις το γράμμα. Πρέπει να το στείλεις σε άλλους. Δεν είναι αστείο. Στείλε αντίγραφο σε ανθρώπους που νομίζεις ότι χρειάζονται καλή τύχη. Μην στείλεις χρήματα διότι η μοίρα δεν έχει τιμή.

Μην κρατήσεις αυτό το γράμμα. Παρακαλώ! Στείλε 20 αντίγραφα και δες τι θα γίνει σε 4 ημέρες. Η αλυσίδα παιχνίδι ξεκίνησε από την Βενεζουέλα και γράφτηκε από κάποιο ιεραποστολο από τη Ν.Αμερικη.> Πρόσεξε τα ακόλουθα: Κάποιος πήρε την επιστολη το 1993 και έβαλε την γραμματέα του να του κάνει 20 αντίγραφα και να τα ταχυδρομησει. Λίγες μέρες αργότερα κέρδισε στο λαχείο 2,000,000 δολαρια. Κάποιος άλλος πήρε την επιστολή και την ξέχασε.

Την είχε στα χέρια του πάνω από 96 ώρες. Έχασε τη δουλειά του. Αργότερα βρήκε την επιστολή και την ταχυδρόμησε σε 20 αντίγραφα. Λίγες μέρες μετά βρήκε μια πολύ καλύτερη δουλειά. Κάποιος πήρε την επιστολη και δεν πίστευε. Την πέταξε. 9 μέρες μετά πέθανε.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.