Ένα video ανέβασε η Σοφία Μουτίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με το οποίο επιτίθεται στον Προκαθήμενο της Κυπριακής Εκκλησίας για την πρόθεσή να φτίαξει σχολεία για την «καταπολέμηση» της ομοφυλοφιλίας. Η ηθοποιός σχολίασε μεταξυ άλλων: « Κανένα πρόβλημα, απλώς ανησυχώ Αρχιεπίσκοπε μου μήπως μείνετε χωρίς συνάδελφο; Κάνε και ένα σχολείο ενάντια στην επιβίωση… Ναι ρε μαλάκα, αφού πιάσαμε τα ένστικτα να τα εξολοθρεύσουμε όλα. Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

11 Σχόλια

Παλαιότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Να χαιρεσαι τα ενστικτα σου που δεν τα εχουν ουτε τα ζωα,μα**κω.

2

ΕΜΕΤΟΣ!!!!!!!

3
"προοδευτικος πο***ης"

Ποιά? Η Μουτιδου !!! Το μεγαλο κεφάλαιο Ρωμιοσύνης !!!
Εδω γελανε μαζί της ή κλαινε με την κατάντια μας?

4
Ελευθερια

«Ο κόσμος θα φτιάξει, όταν κρεμαστεί ο τελευταίος βασιλιάς με τα άντερα του τελευταίου παπά». Jean Meslier

Yγ. Και λιγα του ειπε.

5
ΑΛΚΕΤΑΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ;;;;

6
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ.

7
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

ΘΕΑ!!

8

Ε οχι ρε Μουτιδου να υποστηριζουμε ενστικτα τα οποια ουτε τα ζωα δεν εχουν

9

Φίλοι μου, η αγα**σιά είναι φανερό ότι δημιουργεί πρόβλημα στον εγκέφαλο, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται και από μερικά gr ηρω'ί'νης. Το πρεζόνι εκτός από τις μαλακίες που λέει, είναι και σιχαμένη αφού ξύνει την τουμπανιασμένη μύτη της. Σίγουρα είναι και άπλυτη (σκέψου μπόχα που θα ξερνάει) και έχει αξύριστες μασχάλες, η βρώμα!!!!!!!!!!!

10

Ειναι για λύπηση η γυνεκα ..!! Λογου δεμονισμου .....!!!!

11

Δυο Ιατροί, Δύο Ασθένειες
Όταν μιλούμε για πλήρη -Ψυχιατρική Θεραπεία- πρέπει να εννοούμε την θεραπεία του Σώματος (νου) και της Ψυχής (καρδίας) μαζί.
Η Ορθόδοξη μας Εκκλησία και η Ψυχιατρική διαθέτουν δύο διαφορετικές “σχολές’ θεραπείας να γνωρίζουν η μια να αποκαταστήσει την φυσιολογική λειτουργία νου δια φαρμακευτικής αγωγής (Ψυχιατρική) και η άλλη την θεραπεία της Ψυχής (Εκκλησία) δια Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και των Μυστηρίων
Την ασθένεια της ψυχής την γνωρίζουμε όλοι σαν πάθη . Τα πάθη τα οποία “ζουν” μέσα στην καρδία, (το ψυχοσωματικό κέντρο του ανθρώπου) τα οποία έχουν την δυνατότητα να αλλοιώσουν δια της παράφυσης παρουσίας τους στον άνθρωπο την χημική διαταραχή του νου, φανερώνονται (εκδηλώνονται) ως αμαρτίες. Η κενοδοξία ο εγωισμός ο φθόνος το μίσος η λαγνεία η γαστριμαργία η τσιγκουνιά η φιλαργυρία είναι μερικά πάθη τα οποία αιχμαλωτίζουν το ίδιο το θέλημα αναγκάζουν τον νου (σώμα) στην αφύσική πράξη της αμαρτίας. Οι Άγιοι Πατέρες διδάσκουν περί του θέματος ότι “ενώ ένα αμάρτημα είναι μία μεμονωμένη ηθική πτώσης μία συγκεκριμένη παράβασης του ηθικού νόμου, το πάθος είναι -ριζωμένη κατάστασης κακίας- , είναι ή κατάληψης της ανθρωπινής ψυχής από την ηθική ασθένεια. Ή αμαρτία γίνεται κυρίαρχος της ψυχής. Η ψυχή είναι τότε ανίκανη να αντιδράσει”.
Ο ίδιος ο Χριστός μας Χριστός μας επιβεβαιώνει ότι οι -κακές πράξεις και οι λόγοι- πηγάζουν από την ασθενή καρδία. [Ματθαίου 15:19] “Γιατί από την καρδιά εξέρχονται διαλογισμοί κακοί, φόνοι, μοιχείες, πορνείες, κλοπές, ψευδομαρτυρίες, βλαστήμιες”.
Την ασθένεια της καρδίας (τα πάθη) την οποία θεραπεύει η Εκκλησία έγινε δυνατή δια της ενανθρωπήσεως του Κυρίου και την δημιουργία της Εκκλησίας από τους Αποστόλους την ημέρα της Πεντηκοστής πριν 2000 χρόνια. Κατά τη πατερική διδασκαλία -Καρδία και Νους- το ίδιο πράγμα είναι. Η διάνοια είναι η νοημοσύνη, εξυπνάδα, ευφυΐα, και περιγράφεται γενικά να είναι η λογική του κόσμου τούτου.
Ο άνθρωπος δεν μπορει να γνωρίσει Τον Θεό μέσα στην διάνοια του αλλά μόνο -μέσα από την καρδία του- όπου γίνατε η ένωση του με Αυτόν αφού όμως έχει είδη συντελεσθεί συγκατάθεση στο θέλημα Του και η ΘΕΡΑΠΕΙΑ. [Β Κορινθίους 4 ;6] “οτι ο θεος ο ειπών, Εκ σκότους φως λάμψει, ος ελαμψεν εν ταις καρδίαις ημων προς φωτισμον της γνώσεως της δόξης του θεου εν προσώπω Ιησου Χριστου”.
Την ασθένεια του νου η οποία στην ουσία είναι ασθένεια του σώματος (διαταραχή της χημείας του εγκεφάλου) θεραπεύει η επιστήμη της ψυχιατρικής με φαρμακευτική αγωγή, και την καρδιά (τα πάθη τη ψυχής που προξενούν την ψυχιατρική ασθένεια) ο Κύριος Ιησούς Χριστός στην Εκκλησία δια των Μυστηρίων όπου πρεσβεύει ως αιώνιος Μέγας Αρχιερέας. [Ματθαίου 5.8] «8 Mακάριοι οι καθαροι τη καρδία, οτι αυτοι τον θεον οψονται.»

Ο Χριστός και η Παναγία πάντοτε μαζί σας
Ευχαριστώ για την φιλοξενία