Μετά τα χαστούκια, τις κλωτσιές, τα 600 δις, τα 12.000 που χρωστά στην εφορία, την ανάμιξή του στο φόνο της γιατρού από τη Λαμία σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου Θέμη Σοφού, ο Αρτέμης Σώρρας προσπαθεί να κλέψει το όνομα κόμματος κατατεθειμένου στον Άρειο Πάγο από το 2011.

Ολοένα και συχνότερες γίνονται οι αναφορές του δωδεκαθεϊστή ΄’σωτήρα΄’ από την Πάτρα, προέδρου του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις, στην Ελλήνων Πολιτεία. Με λεκτικούς συνδυασμούς προσπαθεί να καπηλευτεί τον τίτλο Ελλήνων Πολιτεία με σκοπό να το εντάξει στα ψηφοδέλτια σε περίπτωση που διεξαχθούν εκλογές.

Στοχεύει με αυτόν τον ύπουλο τρόπο, τις λεκτικές δηλαδή αναφορές και τον υποτιθέμενο εθνικιστικό οίστρο, να παραπλανήσει κόσμο και να εξαφανίσει άλλα τυχόν μικρά κόμματα δια του επικοινωνιακού συμφηφισμού.

Έτσι ο κόσμος τη στιγμή της κάλπης θα έχει στο υποσυνείδητό του, ότι κάθε φράση που έχει να κάνει με Πατρίδα, Συνέλευση, Πολιτεία, Ελλάδα, συνδυάζονται όλα στο πρόσωπο του μεγιστάνα Σώρρα.

Αναγνώστης μας αποκάλυψε την απάτη που πάει να στηθεί αποστέλλοντάς μας την κατοχύρωση του ονόματος Ελλήνων Πολιτεία στον Άρειο Πάγο το 2011.

Τα δικαστήρια όπως φαίνεται δεν θα έχουν τέλος για τον ΄’μεγιστάνα’.

ρεπορτάζ: Σταύρος Παπαδημητρίου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.