ΟΙ ΑΝΑ την Χώρα σοδομιστές «ξεσάλωσαν»,

Μετά την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου περί του συμφώνου συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων και εξαγγέλλουν την «νίκη» τους, προς καταισχύνη όλων ημών, που θεωρούμε το θέλημα του Θεού, ως «νόμο» στη ζωή μας!Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα, συγκλονιστικής προφητείας, του αγίου Νείλου του Ασκητού († 1651) για την σημερινή ηθική κατάπτωση: 

«Θα έρθει καιρός που οι άνθρωποι, και πάλιν θέλουν να μετατρέψουν την γνώμην τους εις το πονηρόν, εις την απώλειαν, και να μη γνωρίζουν τι εστι το στέφανον του γάμου, μόνον θα έχουν μίαν απώλειαν και συγκατάβασιν εις την ασωτείαν χειρότεροι από τα Σόδομα και Γόμορρα». 

«θα σκοτιστεί η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός και θα πληθυνθή σφόδρα η ασέβεια και η ανομία. Τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος μετασχηματίζονται αι μορφαί των ανθρώπων και δεν γνωρίζονται οι άνδρες από τας γυναίκας διά της αναισχύντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής. Οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γίνουν ωσάν θηρία από την πλάνην του αντιχρίστου»
(Ιστολ. Πατερική Παράδοση)!

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως ο άγιος προφήτης Νείλος προείδε, πριν μισή χιλιετία, διά της εμπνεύσεως του Αγίου Πνεύματος, τη σημερινή ηθική (και όχι μόνο) σαπίλα μας. Ας «σημάνουμε συναγερμό», όλοι όσοι μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε αυτή την εφιαλτική κατάσταση των εσχάτων!
 

Nikoleta Kouletsiou

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.