Όλοι λέμε πως αγαπάμε τον Θεό, πως τον σεβόμαστε και πως είμαστε καλοί χριστιανοί.

Δεν νιώθουμε ότι είμαστε μακριά του γιατί δεν κάνουμε κακό σε κανένα και πηγαίνουμε στην εκκλησιά σίγουρα τρεις φορές το χρόνο.

Εμείς πιστεύουμε πως είμαστε κοντά στο Θεό.

Ο σατανάς όμως λέει άλλα πράγματα στο Θεό για μας. Με πολύ θράσος, σαν να είναι αυτός που διαφεντεύει με απόλυτη επιτυχία τη δική μας ζωή, αφού ότι μας βάζει στο μυαλό εμείς το κάνουμε, γυρνάει στο Θεό και του λέει:

«Αυτοί είναι δικοί μου.
Η μέρα που τους χάρισες, έχει 24 ώρες και τις περισσότερες από αυτές τις αφιερώνουν σε μένα, ζώντας αχαλίνωτα, δίχως φραγμούς, με κρίσεις, άγχος και προχειρότητα…
Δεν με πειράζει να σου αφιερώσουν πέντε λεπτά, για να σου πουν κάτι που ούτε καν το πιστεύουν.
Σου λένε πως είσαι ο Πατέρας τους που ζεις στον ουρανό. Μα αν το πίστευαν θα σε αναζητούσαν όλη την ημέρα για να τους ευλογήσεις και να τους διδάξεις το θέλημα σου.
Σου ζητούν να γίνει το θέλημα Σου όπως στον ουρανό έτσι και στη γη, μα οι ίδιοι κάνουν καθημερινά ότι τους ψιθυρίσω εγώ στ’ αυτί ή ότι τους κάνω να θελήσουν μέσα από τις επιθυμίες που βάζω στην καρδιά τους.
Σου ζητούν τον καθημερινό άρτο και αυτό είναι το μόνο που πραγματικά θέλουν από σένα.
Να τους δώσεις ότι χρειαστούν για να ζήσουν και να συνεχίσουν να με δοξάζουν. Αυτό μάλιστα το απαιτούν και αν δεν τους το δώσεις τότε σε αναθεματίζουν.
Σου ζητούν να τους συγχωρήσεις όπως συγχωρούν και αυτοί τους αδελφούς τους, δηλαδή καθόλου.
Ακόμη και αν εσύ ήθελες να φανείς ευσπλαχνικός, αφού αυτοί δεν είναι στους άλλους δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις, αφού τους είπες να λένε, αν το κάνουν αυτοί, να το κάνεις και εσύ.
Σου ζητούν να μην επιτρέψεις να πέσουν σε πειρασμό αλλά να τους φυλάξεις από μένα, την στιγμή που οι ίδιοι με κρατούν σφιχτά και δεν με αφήνουν να φύγω.
Οι ίδιοι μου επιτρέπουν να μπαίνω στα σπίτια τους και μου έχουν μάλιστα αφιερώσει την πιο περίοπτη και ωραιότερη θέση του σπιτιού τους και από κει με υποδέχονται καθημερινά και αφήνουν τις αισθήσεις τους να πλημμυρίζουν από τις δαιμονικές μου διαβολές.
Έτσι περνάει στο είναι της ψυχής τους, το δικό μου θέλημα, το μίσος, η πορνεία, η φιληδονία, η φιλοδοξία, η ζήλεια, η εκδικητικότητα, η ανωμαλία και όλα όσα είναι ενάντια στο θέλημα Σου.
Τι έχεις καταφέρει εσύ Θεέ με την αγάπη σου;
Συγκίνησες έστω και ένα σου παιδί;
Ακόμη και αυτοί που λένε πως σε λατρεύουν, εύκολα πέφτουν μόλις τους δοκιμάσω.
Μόνο όταν επικαλούνται τους δικούς σου καταραμένους (εννοεί ο σατανάς τους αγίους του Θεού), που όσο έζησαν στη γη μέσα στον δικό σου έρωτα με έδιωχναν μακριά και όσοι φωνάζουν τους ανόητους υπηρέτες σου (εννοεί τους αγγέλους), αυτούς που δεν κατάλαβαν πως αν με ακολουθούσαν θα είχαν όλο τον κόσμο δικό τους, μόνο άκουσαν την βροντερή φωνή του τρισκατάρατου Μιχαήλ και έμειναν πίσω κοντά του, σαν σκλάβοι να σε υπηρετούν και όχι ελεύθεροι μέσα στην δόξα και την ελευθερία που αποκτάει κάποιος μακριά σου.
Πάρε ζητιάνε Θεέ τα ψίχουλα σου.
Αφού και αυτά τα ψίχουλα που σου δίνουν, στα δίνουν με τόσο απαξιωτικό τρόπο που σε καρφώνουν στην καρδιά, αντί να σε ευφράνουν.
Άκου τα ψεύτικα λόγια κοροϊδίας που βιαστικά σου λένε και αποφάσισε επιτέλους να τους αφήσεις να χαθούν, αφού αυτοί πρώτοι σε έχουν παρατήσει.»
Πόσο πονάει αλήθεια η καρδιά του Θεού μας όταν ακούει αυτά τα σατανικά λόγια, που όμως κρύβουν πολλές αλήθειες.

Τότε, πραγματικά σαν πληγωμένος ζητιάνος, ψάχνει να βρει έστω και μια καρδιά που καίγεται από αγάπη για Κείνον και σαν την βρει της λέει:

«Δεν Με νοιάζουν τα λάθη σου παιδί Μου, όλα σου τα συγχωρώ, φτάνει μόνο να νιώθω πως η καρδιά σου μόνο για Μένα χτυπά. Μόνο Εμένα λατρεύει και ποθεί. Δώσε μου απλά την καρδούλα σου και Εγώ θα σου τα δώσω όλα».
Και μήπως δεν μας τα έχει δώσει όλα; Εξουσιάζουμε όλη τη κτίση.
Εμείς τι του δίνουμε;
Κατάφερε ο σατανάς να μας πείσει ότι μπορούμε να λατρεύουμε τον Θεό μας και παράλληλα να γευόμαστε ότι ο ίδιος μας προσφέρει.
Δεν ζητάει την αποκλειστικότητα, γιατί ξέρει πως τότε θα χάσει, μα πολύ ύπουλα προσπαθεί να την κερδίσει. Και μήπως δεν το έχει καταφέρει;
Αν αναλογιστούμε πως περνάμε όλοι την ημέρα μας θα καταλάβουμε σε ποιον ανήκουμε.
Ο ίδιος ο σατανάς καυχιέται ότι του ανήκουμε και καμαρώνει για τις επιτυχίες που έχει πάνω στην ψυχή μας.
Ο Θεός μας, πληγωμένος από την αφροσύνη των παιδιών Του που από τη μια του λέμε πως τον αγαπάμε και από την άλλη μας βλέπει να κάνουμε ότι θέλει ο σατανάς, μας προτρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο στον οποίο μας έχει ρίξει ο σατανάς.
Μας καλεί να βάλουμε στα τυφλά μάτια μας το κολλύριο της αλήθειας, μήπως και δούμε την πραγματική αλήθεια.

Σαν στοργικός αλλά πονεμένος Πατέρας, για να μας συνεφέρει, μας υπενθυμίζει κάποιες δυστυχώς αληθινές διαπιστώσεις:
«Σημειώστε, παιδιά μου, σε ένα χαρτί τις ώρες που αφιερώνετε στο σατανά, ζώντας όπως σας έχει μάθει.
Πόσες ώρες αφιερώνετε στα περιττά σχόλια και κρίσεις, πόσες ώρες σε διαβολικά ακούσματα,
πόσο χρόνο σε γαστριμαργίες και βλαβερές ουσίες που κυριεύουν το σώμα και το κάνουν ανίσχυρο και ακυβέρνητο, έρμαιο στα σαρκικά πάθη,
και πόσες ατελείωτες ώρες μολύνει ο δαίμονας την ψυχή σας μέσα από τα μάτια σας,
που παραδομένα στην τηλεόραση παρατηρούν καθετί βρώμικο και ανήθικο που σας φουσκώνει τον εγωισμό και την φιλοδοξία, προσπαθώντας να σας πείσει πως όλα επιτρέπονται και δεν χρειάζεται να ζεις με φραγμούς αν θέλεις να πετύχεις στην ζωή σου.

Σημειώστε επίσης και τις στιγμές που θα Με σκεφτείτε και θα Μου πείτε ένα λόγο και τι σας παρακινεί να το κάνετε αυτό.

Θα είναι ένα ευχαριστώ για όσα σας χαρίζω; Κι αν το πείτε, θα βγαίνει από την καρδιά σας ή θα είναι τυπικό;

Θα είναι ένα σ’ αγαπώ; Κι αν το πείτε, θα το νιώθετε ή θα το πείτε επειδή κάποιος σας έπεισε πως Μου αρέσει να το ακούω;

Θα είναι μια απλή προσευχή για να Μου δείξετε πως Με υπολογίζετε λιγάκι;

Κι αυτό από τι; Μήπως από φόβο μην πάθετε κακό ή χάσετε τελείως την επαφή μαζί Μου, ώστε όταν χρειαστείτε κάτι να σας ακούσω;

Ή θα είναι απλά μια ικεσία για κάτι που πιστεύετε πως οφείλω να σας δώσω σαν πατέρας που Είμαι;

Προσέξτε μην σας πείσει ο σατανάς, πως οι ώρες που αφιερώνετε μιλώντας για Μένα, μου είναι απόλυτα αρεστές.

Πολλοί από σας κρύβετε στην καρδιά σας ζήλιες και κρυφό εγωισμό και αυτά εκδηλώνονται με την ζωή σας, κάνοντας τα λόγια σας να μην είναι πιστευτά.

Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για Μένα, τον Θεό της άπειρης Αγάπης, αν ο ίδιος δεν είναι αγάπη.

Ψάξτε λοιπόν τον εαυτό σας και σημειώστε τον χρόνο που Μου αφιερώνετε. Εγώ ήδη ξέρω το αποτέλεσμα, αφού το βιώνω καθημερινά.

Αυτοί που θα εκπλαγούν θα είσαστε εσείς, όταν συγκρίνετε τις στιγμές που Μου ανήκουν με αυτές που αφιερώνετε ασυναίσθητα στο σατανά.

Τότε θα δείτε πως ζείτε και θα καταλάβετε σε ποιανού την αγκαλιά βρίσκεστε.

Αν ζείτε σύμφωνα με το θέλημα Μου, τότε θα έχετε ειρήνη στην καρδιά σας γιατί θα βρίσκεστε μέσα στην αγκαλιά Μου.

Αν όμως ζείτε μέσα σε ένα ψέμα, μέσα στην κακία και την ανηθικότητα, τότε θα έχετε άγχος στην καρδιά σας, γιατί θα ζείτε μέσα στην δική του δαιμονική αγκαλιά.

Εσείς αγαπημένα μου παιδιά, θα επιλέξετε αυτόν που θα κερδίσει την ψυχή σας.

Να ξέρετε όμως ότι, σε αυτόν που θα παραδώσετε τις αισθήσεις σας αυτός και θα σας υποδεχτεί μια μέρα όταν θα αφήσετε την πρόσκαιρη αυτή ζωή.

Αν αυτό που θα διαπιστώσετε σας καθησυχάσει, τότε συνεχίστε να ζείτε όπως ήδη κάνετε. Αν όμως σας προβληματίσει, τότε αλλάξτε συνήθειες».

Θεέ μου συγχώρα μας, που με τη ζωή μας επιτρέψαμε στο σατανά να μας τυλίξει στα δαιμονικά του δίχτυα και τώρα ειρωνεύεται εξ αιτίας μας εσένα τον πολυεύσπλαχνο Πατέρα μας.

Βοήθησε μας να απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες, να αλλάξουμε ζωή και σαν παιδιά δικά Σου να ζούμε σύμφωνα με το θεϊκό Σου θέλημα εδώ στη γη.

 

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.