ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Τι προανήγγειλαν οι Ρώσοι σήμερα – Το φημολογούμενο σχέδιο για την απομάκρυνσή Ρώσων και Καταληψιών της Εσφιγμένου μοναχών.

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: Αναβρασμός στην Αθωνική Πολιτεία με τα δημοσιεύματα του διεθνούς και ελληνικού τύπου που στοχεύουν στον διασυρμό τους, όπως λένε ορισμένοι.

Τι προανήγγειλαν οι Ρώσοι σήμερα – Το φημολογούμενο σχέδιο για την απομάκρυνσή Ρώσων και Καταληψιών της Εσφιγμένου μοναχών.

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία φοβάται ότι οι Ρώσοι μοναχοί μπορεί να εκδιωχθούν βίαια από το Άγιον Όρος, μεταδίδει το πρακτορείο Tass. «Αυτό είναι πιθανό να συνδεθεί με την επικείμενη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου στον Άθω στα τέλη Μαΐου», υποστήριξε ο κληρικός Ντιμίτρι Σαφόνοφ, Γραμματέας Διαθρησκειακών Σχέσεων του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

«Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος σχεδιάζεται να επισκεφθεί το Άγιον Όρος στα τέλη Μαΐου και ίσως αυτό να συμπέσει με την αστυνομική ενέργεια που έχει ήδη πραγματοποιήσει η ελληνική αστυνομία κατά των μοναχών της μονής Εσφιγμένου που διαφωνούν με την πολιτική του Βαρθολομαίου», ισχυρίζεται ο Ρώσος κληρικός.

Ηγ Εσφιγμένου Αγίου Όρους στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Βρίζουν τον Άγιο Παΐσιο- Οι ΓΟΧ καταληψίες κλέβουν ορθόδοξα μοναστήρια

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ Ηγ Εσφιγμένου Αγίου Όρους στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Βρίζουν τον Άγιο Παΐσιο- Οι ΓΟΧ καταληψίες κλέβουν ορθόδοξα μοναστήρια

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.