Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι έχει προειδεί το κείμενο του 11ου αιώνα.

Mία πρόρρηση που βρίσκεται αιώνες τώρα σε κείμενο στη βιβλιοθήκη της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιο Όρος και γράφτηκε το 1053 μ.X. αναφέρεται σε γεγονότα που για πολλούς έχουν ήδη επαληθευθεί και σε ορισμένα άλλα που αναμένεται να συμβούν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το 14ο κείμενο το οποίο αναφέρεται, υποστηρίζουν γέροντες του Αγίου Όρους, στον πόλεμο της Συρίας και της Ουκρανίας, στον «πόλεμο των Ορθόδοξων λαών» της Ρωσίας και της Λευκορωσίας: «Νίκη Ορθοδόξων λαών. Ήττα Άγαρ και γενική σφαγή Άγαρ υπό Ορθοδόξων λαών».
Οι ορθόδοξοι λαοί της Ρωσίας και της Λευκορωσίας νίκησαν στην Συρία και τώρα νικούν στην Ουκρανία τους Ουνίτες συμμάχους των «Αγαρ»

Πολλοί θεωρούν ότι ο Εθνομάρτυρας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που ανήκε στη μοναστική κοινότητα του Αγίου Όρους ήταν πλήρης γνώστης ολόκληρου του χειρόγραφου και πάνω σε αυτό βασίζονται οι επιβεβαιωμένες δικές του προρρήσεις.

Το χάρισμα της πρόρρησης το έχουν κυρίως άνθρωποι ανοιχτού πνευματικού ορίζοντα που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα εγκόσμια τα οποία προκαλούν «θόρυβο» και δημιουργούν πνευματικό «σκότος» που εμποδίζει έναν λαϊκό άνθρωπο να δει που οδηγούν οι συνέπειες των πράξεών του ή της κοινωνίας του ως σύνολο.
Πολλοί θεωρούν τους Αγίους της Ορθοδοξίας τους πρώτους πραγματικούς «γεωπολιτικούς αναλυτές» που υπερασπίζονταν τα συμφέροντα του Ελληνισμού διαχρονικά.

Δύο πράγματα ονειρεύεται το ανθρώπινο ον από τη στιγμή που γεννιέται, να νικήσει το χρόνο (να ζει αιώνια), και να βλέπει μέσα στο χρόνο, τουτέστιν να ξεπεράσει την «γραμμική» αντίληψη που έχει για αυτόν, και να μπορέσει να τον αντικρύσει όπως είναι, να βλέπει δηλαδή παρελθόν, παρόν, και μέλλον ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος που στρέφεται στα θρησκευτικά συστήματα.

Για να επιτύχει τις επιδιώξεις του ο άνθρωπος χρειάζεται χιλιάδες χρόνια εξέλιξης, χρόνο που ο καθένας σαν άτομο δεν διαθέτει, γι ‘αυτό καταφεύγει στο «άλμα» της θρησκείας. Μόνο που, και αυτό δεν είναι για όλους.
Είναι λίγοι οι άνθρωποι που καταφέρνουν να αποκτήσουν ιδιότητες, που συνήθως κατακτώνται μετά από μακροχρόνια εξέλιξη.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν κατακτήσει την πίστη, τουτέστιν την γνώση ότι ο τρόπος που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα είναι αληθινός, και λειτουργεί.
Κάποιοι φωτισμένοι Άγιοι της Ορθοδοξίας είχαν επιτύχει τέτοιο βαθμό πίστης (γνώσης), ώστε έχοντας επιτύχει την ενσωμάτωσή τους με την Θεία Ουσία (ο Ών και ο τα πάντα πληρών) δηλ. με το Όλον, είχαν την ικανότητα να χρησιμοποιούν την πραγματικότητα προς όφελός τους και να βλέπουν το χρόνο όπως είναι πραγματικά, χωρίς αρχή και τέλος, έτσι επέτυχαν την Πρόγνωση.

Χαρακτηριστικοί για τις προρρήσεις τους έχουν μείνει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Άγιος Ανδρέας ο Σαλός, ο Γέρων Παΐσιος και πολλοί άλλοι.
Οι περισσότεροι των ανθρώπων δεν έχουν αυτή την «ιδιαίτερη» θέληση, και θα φτάσουν στο σημείο αυτό οι απόγονοί τους, μετά από εξέλιξη χιλιάδων ετών.
Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που στις προφητείες δεν υπάρχουν ποτέ συγκεκριμένα χρονικά σημεία.Οι προφήτες βλέπουν αποτελέσματα των πράξεων της εποχής τους.

Άλλωστε, οι προφήτες ήταν οι γεωπολιτικοί αναλυτές της εποχής!
Κατείχαν επαυξημένη συνείδηση και για αυτό το λόγο είχαν τρομερή αναλυτική ικανότητα, έλυναν δηλαδή, πολύπλοκες εξισώσεις γεγονότων
Έτσι οι Άγιοι προσπάθησαν να καθοδηγήσουν την Ανθρωπότητα ώστε να αποφύγει επερχόμενες καταστροφές, δίνοντάς τους τις Μεταβλητές (οδηγίες,) που χρειάζονταν.
Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός έδωσε τις Μεταβλητές της Αγάπης, της Συμπόνιας, και της Αλληλεγγύης για να παραχθεί το ποθητό αποτέλεσμα, η Σωτηρία της Ανθρωπότητας.

Οι Μεταβλητές που χρησιμοποιούμε είναι οι ακριβώς αντίθετες, και οδεύουμε σε σκοτεινές ατραπούς που «προφητικά» θα μας οδηγήσουν σε μεγάλες ήττες.
Στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, όπως αναφέραμε διασώζεται γραπτή πρόρρηση που γράφτηκε από ανώνυμο άγιο ασκητή, «κατά παραχώρηση Θεού» και αναφέρεται στα μελλοντικά γεγονότα.

Η συγγραφή του κειμένου χωρίζεται σε 24 παραγράφους:
1η Μέγας Ευρωπαϊκός Πόλεμος
Πραγματοποιήθηκε 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος (1914-1918)
2η Ήττα της Γερμανίας, καταστροφή Ρωσίας και Αυστρίας
Η Γερμανία έχασε τον πόλεμο, η Ρωσία καταστρέφεται με το κομμουνισμό, η Αυστρία στις 31 Οκτωβρίου 1918 διαλύεται (μέχρι τότε ήταν Αυστροουγγαρία)
3η Ήττα Άγαρ υπό Ελλήνων (Άγαρ = Τουρκία)
Πραγματοποιήθηκε 1914-1918
4η Ενίσχυσις Άγαρ υπό Δυτικών λαών και ήττα των Ελλήνων υπό Άγαρ.
Πραγματοποιήθηκε με τη Μικρασιατική Καταστροφή 1918 – 1922. Τον Κεμάλ τον χρηματοδότησε η Γερμανία.
5η Σφαγή ορθοδόξων λαών
Πραγματοποιήθηκε 1918-1922, Γενοκτονία Ποντίων, Αρμενίων από τους Τούρκους.
6η Και μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών.
Πραγματοποιήθηκε.

7η Εισβολή ξένων στρατευμάτων εξ Ανδριατικού Πελάγους. Ουαί εις τους κατοικούντας επί της γης, ο Άδης έτοιμος.
Πραγματοποιήθηκε.
8η Προς στιγμήν Μέγας Άγαρ.
Πραγματοποιήθηκε. Μέχρι το 1922 ο Ελληνικός Στρατός είχε φτάσει μέχρι το εσκί σεχίρ – καραχισάρ, μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή έφτασε μέχρι τα 6 ναυτικά μίλια
9η Νέος Ευρωπαϊκός πόλεμος.
Πραγματοποιήθηκε 1938-1944 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος
10η Ένωσις ορθοδόξων λαών μετά της Γερμανίας.
Πραγματοποιήθηκε 1939-1944 Έλληνες και Σέρβοι, οι Βούλγαροι αν και Ορθόδοξοι ήταν με τη Γερμανία. Η Ρωσία τότε είχε κομμουνισμό, δεν ήταν Ορθόδοξοι Χριστιανοί

11η Ήττα Γάλλων υπό Γερμανών
Πραγματοποιήθηκε 15 Μαίου 1940
12η Επανάστασις των Ινδιών και χωρισμός αυτών υπό της Αγγλίας
Πραγματοποιήθηκε 15 Αυγούστου 1947
13η Αγγλία εις μόνους Σάξωνας
Πραγματοποιήθηκε, παράδοση του νησιού του Χονγκ Κονγκ μετά από 99 χρόνια που το είχανε στη Κίνα.
Προρρήσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ακόμα, αλλά φαίνεται ότι η 14η έχει ξεκινήσει να υλοποιείται. Οι ορθόδοξοι λαοί της Ρωσίας και της Λευκορωσίας νίκησαν στην Συρία και τώρα νικούν στην Ουκρανία τους Ουνίτες συμμάχους των «Αγαρ»:
14η Νίκη Ορθοδόξων λαών. Ήττα Άγαρ και γενική σφαγή Άγαρ υπό Ορθοδόξων λαών.
15η Ανησυχία κόσμου.
16η Γενική απελπισία επί της γης.
17η Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολιν. Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη ενός μεγαλυτέρου κράτους κατά εξ κρατών.

18η Συμμαχία εξ κρατών κατά του εβδόμου κράτους και τρία ημερονύκτια σφαγή.
19η Παύσις πολέμου υπό Αγγέλου Χριστού και παράδοσις Πόλεως τοις Έλλησι.
20η Υπόκυψις Λατίνων εις την αλάνθαστον πίστιν Ορθοδόξων.
21η Εξωθήσεται Ορθόδοξος Πίστις από Ανατολών μέχρι Δυσμών.
22η Φόβος και τρόμος βαρβάρων υπ’ αυτής.
23η Πτώσις του Πάπα και ανακήρυξις ενός Πατριάρχου δι’ όλην την Ευρώπην.
24η Εν πέντε και πεντήκοντα έτη το τέλος των θλίψεων, την δε εβδόμην ουκ έστι ταλαίπωρος, ουκ έστιν εξόριστος, επανερχόμενος εις τας αγκάλας της μητρός αγαλλομένης.

Ούτως έσται και ούτω γένοιτο. Αμήν, Αμήν, Αμήν. Εγώ είμαι το Α και το Ω, πρώτος και Έσχατος. Τέλος μία ποίμνη και εις ποιμήν, ο δε ποιμήν έσται εκ της αληθούς Ορθοδόξου πίστεως. Αυτό γένοιτο. Αμήν.

Δούλος Χριστού Αληθινού Θεού.

Ποιος είναι ο συγγραφέας κανείς δεν γνωρίζει. Αλλά η ακρίβεια των προβλέψεων, πραγματικά ανατριχιάζει. Ας ξαναδούμε αυτές που επιβεβαιώθηκαν:

1. «Μέγας Ευρωπαϊκός πόλεμος» είναι βεβαίως ο Α΄ παγκόσμιος πόλεμος (1914-1918)!

2. Στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανία ηττήθηκε όντως, ενώ καταστράφηκε και η Ρωσία (εφόσον το 1917 επικράτησε ο κομμουνισμός υπό τον Λένιν), καθώς και η Αυστρία (διαλύθηκε η αυτοκρατορία της)…

3. «Άγαρ», δηλ. Αγαρηνοί δεν είναι παρά οι Τούρκοι. Οι Τούρκοι που πράγματι ηττήθηκαν από την Ελλάδα στον Βαλκανικό πόλεμο, 1912-1913! Η Ελλάδα διεύρυνε τα σύνορά της με την Κρήτη, τη Μακεδονία, τη Θράκη κτλ.

4. Πιο μετά όμως, στη Μικρασιατική Εκστρατεία του 1919-1922, οι Δυτικοί (Γερμανοί, Άγγλοι, Γάλλοι κτλ.) ενίσχυσαν με πολλούς και διάφορους τρόπους τους Τούρκους και έτσι έγινε η μικρασιατική τραγωδία…

5. Σε αυτή την περίοδο πραγματοποιήθηκε η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Μικρασίας και της Ανατολικής Θράκης από τις ορδές του Κεμάλ Ατατούρκ…

6. «Μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών» δεν είναι παρά η επικράτηση του κομμουνισμού στην Ρωσία, που οδήγησε στην κατάργηση του χριστιανισμού στη χώρα αυτή και στην κήρυξη της αθεΐας.

7. Η προσπάθεια των Ιταλών να εισβάλλουν στην Ελλάδα το 1940 «εξ Αδριατικού πελάγους», που όμως έστειλε στον «Άδη» τους στρατιώτες του Μουσολίνι με τη δεινή ήττα τους στα βουνά της Αλβανίας!

8. Η κεμαλική περίοδος, όπου ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ μπόρεσε και ανασυγκρότησε την Τουρκία, κάνοντας μεγάλες μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς.

9. «Νέος Ευρωπαϊκός Πόλεμος» είναι ασφαλώς ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος…

10. Ένωση Ορθόδοξων λαών με την Γερμανία είχαμε στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, διότι με τους Γερμανούς συμμάχησαν η Βουλγαρία και η Ρουμανία, αλλά στην αρχή του πολέμου και η ίδια η Ρωσία, με το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ.

11. Όντως στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο οι Γάλλοι ηττήθηκαν κατά κράτος από την Γερμανία του Χίτλερ!…

12. Λίγο μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο η Αγγλία αναγκάστηκε να παραχωρήσει αυτοδιάθεση στην Ινδία κι έτσι η χώρα αυτή έγινε ανεξάρτητη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.