Καλησπέρα σας. Είμαι μια κοπέλα από την Πάφο, τα στοιχεία μου τα έχει ο Γέροντας Νεκτάριος απλά για προσωπικούς λόγους, ο σύζυγος μου θέλει να μείνουμε ανώνυμοι.

Θα σας διηγηθω και γώ το θαύμα που έγινε σε μένα. Όλα ξεκίνησαν από μια επίσκεψη στο Φτερικούδι, για μας μέχρι τότε άγνωστο αυτό το χωριό. Ένας φίλος του πατέρα μου ο κ. Μόδεστος Ιακώβου, σημερινός κοινοτάρχης της κοινότητας, είπε ότι επιτελούνται πολλά θαύματα με τη χάρη των Αγίων. Αντιμετώπιζα θέμα ατεκνίας. Προσπαθούσαμε για πολλά χρόνια με τον σύζυγο μου να κάνουμε παιδάκι αλλά αυτό δεν ήρθε.

Οι γιατροί δεν έβρισκαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όμως μωράκι που ηταν ο πόθος μας δεν ερχόταν. Ακούσαμε για το Φτερικουδι όπως σας είπα πιο πάνω και για τον θαυματουργό Σταυρό του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου που πολλοί έλεγαν έζησαν και ζουν θαύματα, θεραπεύτηκαν καρκίνοι και σε άτεκνα ζευγάρια χάρισε μωράκι. Ήρθαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα που ο Γεροντας Νεκτάριος έβγαλε τον Σταυρό του Αγίου Πορφυρίου και σταύρωνε τον κόσμο, μέσα στο πλήθος κ εμείς. Τότε σταυρώθηκα με τον Τίμιο Σταυρό και παρακάλεσα τον παππούλη μας τον Άγιο Πορφυριο αν έχω κάτι να το αναλάβει και να βρεθεί η λύση στο πρόβλημα που είχαμε ώστε να έρθει και στο σπίτι μας η χαρά και η ευτυχία.

Μετά από αυτή την επίσκεψη και αφού σταυρώθηκα ηρέμησα και ένοιωσα μια γαλήνη μέσα μου οτι όλα θα πάνε καλά. Ήρθα ξανά στο Φτερικουδι στα μέσα Φεβρουαρίου να εξομολογηθώ στο Γέροντα όπου με σταύρωσε ξανά μετα από τριήμερη νηστεία με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό και κόλλησε πάνω στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς μου όπου εκεί βρέθηκε και ένα μικρό πρόβλημα που δεν φαινόταν μέχρι τώρα.Ο Γεροντας χαριτολογώντας μου είπε οτι άντε θα έρθει δώρο πασχαλινό το μωρό σας. Πραγματικά μετά από μερικές βδομάδες έμαθα οτι είμαι έγκυος και όντως το Πάσχα θα έκλεινα τρεις μήνες!! Ευχαριστώ τον Άγιο Πορφύριο μου ,τον ζεστό παππούλη της αγάπης και τον Όσιο Αββακουμ που σταυρώνομαι κάθε μέρα με το λαδακι του για την μεγάλη αυτή ευλογία που μου έδωσε ο Τίμιος Σταυρός.

Σημερα Τρίτη 21/9/2021 είμαι ήδη 8 μηνών έγκυος και ήρθα για εξομολόγηση πριν να πάω να γεννήσω καθώς και να φέρω στο Γέροντα γραπτώς το μεγάλο αυτό θαύμα που ο Τίμιος Σταυρος έκανε σε μας.
Μακάρι και άλλα ζευγάρια να ζήσουν αυτό που έζησα εγώ και να λάβουν και αυτοί την ευλογία του Τιμίου Σταυρού και του Αγίου Πορφυρίου στη ζωη τους και να αποκτήσουν αυτό που ποθεί η ψυχή τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.